Ndërlidhjet

BERLIN


Pjesëmarrësit në konferencën ndërkombëtare për anti-semitizmin konkluduan se urrejtja ndaj hebrenjve është shtuar nga tensionet në Lindjen e Mesme.
Konferenca e sponsorizuar nga OSBE-ja u organizua si përgjigje ndaj sulmeve kundër hebrenjve dhe propagandës në disa vende evropiane.
Përfaqësuesit e 55 vendeve nënshkruan marrëveshje për pengimin e anti-semitizmit, në të cilën thuhet se politikat e Izraelit asnjëherë nuk mund të jenë justifikim për urrejtjen ndaj hebrenjve.
XS
SM
MD
LG