Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ish drejtoresha e pergjithshme e Post Telekomit te Kosoves, Leme Xhema dhe drejtori i Telekomit te Kosoves Bedri Rama jane liruar me kusht, pasi kane paguar shumen prej 50 mije eurosh per secilin.
Këtë e konfirmoi zedhenesja e Misionit te Kombeve te Bashkuara, Mahtilde Henneke, ndërsa për të arrestuarin e tretë Uno Nilson, njoftohet se deri me tash nuk ka arritur te siguroje shumen prej 50 mije eurosh.
XS
SM
MD
LG