Ndërlidhjet

BUDAPEST


Qyteti i Budapestit ka vendosur sot që ta revokojë titullin qytetar nderi për ish-dikatorin sovjetik Jozef Stalin. Këshilli komunal i qytetit ka vendosur me vota unanime që ta tërheqë titullin qytetar nderi dhënë Stalinit më 1947.
Rezoluta e re e Këshillit komunal të Budapestit e ka akuzuar ish-liderin sovjetik për krime kundër njerëzimit, kundër Evropës, Hungarisë dhe Budapestit.
XS
SM
MD
LG