Ndërlidhjet

BEOGRAD


Udhëheqësi i qendrës koordinuese të Serbisë për Kosovën, Nebojsha Çoviq, në një letër drejtuar kryeadministatorit Harri Holkeri, kërkoi që Unmiku ta rishqyrtoj përgjegjësinë e zyrtarëve të tij për, siç shprehet zoti Çoviq, "nxitjen dhe përkrahjen indirekte" që u kanë dhënë ekstremistëve shqiptarë në trazirat e marsit. Në këtë aspekt Nebojsha Çoviq përmend, para se gjithash, zëdhënësit zyrtarë të policisë së Unmikut.
XS
SM
MD
LG