Ndërlidhjet

TOKIO


Një pilot japonez e kishte zënë gjumi deri sa po fluturonte nga Tokio në prefekturën perëndimore Yamaguchi, një udhëtim që zgjat disa orë. Gjumin disaminutësh pilotit 50 vjeçar ia kishte prishur një inspektor qeveritar që ndodhej në bordin e aeroplanit. Megjithatë udhëtarët nuk kanë qenë të rrezikuar pasi ishte i aktivizuar autopiloti, dhe kopiloti ishte në kabinë.
XS
SM
MD
LG