Ndërlidhjet

JERUSALEM


Kryeministri izraelit Ariel Sharon ka kërkuar nga anëtarët e partisë së tij Likud që të votojnë në favor të planit për tërheqjen nga Gaza.
"Kjo votë është vendimtare, e vështirë dhe me rëndësi aq të madhe, sa do të përcaktojë nëse Izraeli ka përparuar në shumë fusha të jetës. Secili duhet të mendoj kujdesshëm për të ardhmen e fëmijëve të tij", ka thënë Sharon. Anketat me 193 mijë anëtarë të partisë Likud kanë nxjerrë përfundimin se shumica është kundër planit.
XS
SM
MD
LG