Ndërlidhjet

STRASBURG


Flamujt e 10 vendeve, që më 1 maj u bënë anëtare të Bashkimit Evropian, u ngritën gjatë ditës edhe në Parlamentin Evropian.
Në mesin e përfaqësuesve nga 10 vende të reja anëtare ishte dhe ish-presidenti polak dhe themeluesi i sindikatës "Solidarnos", Les Walesa.
XS
SM
MD
LG