Ndërlidhjet

ZAGREB


Kroacia ka miratuar marrëveshjen, e cila parasheh ndarjen e aseteve dhe borxheve mes shteteve që kanë dalë nga shpërbërja e ish-Jugosllavisë.
Kroacia ishte vendi i fundit që ka nënshkruar marrëveshjen në fjalë, derisa Sllovenia, Bosnja, Maqedonia dhe Serbia e Mali i Zi e kanë miratuar marrëveshjen më parë.
XS
SM
MD
LG