Ndërlidhjet

NJU JORK


Sistemi bankar dhe disa industri të tjera në Shtetet e Bashkuara, Gjermani, Britani dhe Australi janë përballur me probleme në rrjetin e tyre kompjuterik si pasojë e një virusi të ri. Në dallim nga rastet e mëparshme ky i fundit mund të shpërndahet përmes Internetit automatikisht, pa ndonjë veprim të posacëm, si hapja e një materali të infektuar në postën elektronike, apo veprime të ngjashme.
XS
SM
MD
LG