Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u ka emëruar anëtarët e Trupit Shqyrtues për Menaxhimin e Krizave, të cilin kryeadministratori Holkeri e ka themeluar me një urdhëresë administrative një muaj më parë.
Shefi i UNMIK-ut Harri Holkeri ka nënshkruar sot dy rregulloret e mbetura për zgjedhjet, atë për partitë politike si dhe rregulloren për zgjedhjet parlamentare.
Tani i mbetet OSBE-së që të vazhdojë me përgatitjet për zgjedhjet e përgjithshme që do të mbahen më 23 tetor, ka thënë zëdhënësja e UNMIK-ut Mechthild Henneke.
XS
SM
MD
LG