Ndërlidhjet

SARAJEVË


Hetuesit në Bosnjë kanë thënë se gabimi i pilotit e ka shkaktuar rrëzimin e aeroplanit në të cilin u vra presidenti i Maqedonisë, Boris Trajkovski dhe tetë të tjerë në Bosnjën jugore në shkurt të këtij viti,
Ministri i transportit dhe Komunikacionit i Bosnjës, Branko Dikiq tha se ekuipazhi ka bërë gabime procedurale deri sa i afrohej aeroportit të Mostarit, duke e shkaktuar rërzimin e aeroplanit.
XS
SM
MD
LG