Ndërlidhjet

SARAJEVË


Hetuesit në Bosnjë kanë thënë se gabimi i pilotit e ka shkaktuar rrëzimin e aeroplanit në të cilin u vra presidenti i Maqedonisë, Boris Trajkovski në Bosnjë.
Ministri i Transportit dhe Komunikacionit i Bosnjës, Branko Dikiq tha se ekuipazhi ka bërë gabime procedurale deri sa i afrohej aeroportit të Mostarit, duke e shkaktuar rrëzimin e aeroplanit.
XS
SM
MD
LG