Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në hulumtimet e fundit të opinionit, të kryera nga NBC News dhe Wall Street Journal, 46 % të të anketuarve e përkrahën presidentin Bush ndërsa 42% kandidatin demokrat për president, John Kerry. Kandidati i pavarur, Ralf Nader fitoi mbështetjen e 5% të të anketuarve.
XS
SM
MD
LG