Ndërlidhjet

PRISHTINË/LONDËR


Organizata për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, Amnesty International, sot në Prishtinë ka publikuar raportin "Mjaft dhunës kundër femrave". Në këtë raport thihet se përgjegjës për përshkallëzimin e industrisë së seksit në Kosovë, fajtorë janë misionet ndërkombëtare.
Ive Lester, një nga hartueset e raportit, tha për radion "Evropa e Lirë", se ka punonjës të misoneve ndërkombëtare në Kosovë të përfshirë në rrjetin e trafikantëve apo që shfrytëzojnë shërbime të ofruara nga gratë dhe vajzat e trafikuara.
XS
SM
MD
LG