Ndërlidhjet

SHKUP


Hapja e dy pikave të reja kufitare mes Maqedonisë dhe Shqipërisë dhe takimi i ardhshëm i drejtorëve konsullorë të ministrive të jashtme të dy vendeve për liberalizimin e qarkullimit të lirë të qytetarëve, ishin dy nga cështjet më kryesore gjatë bisedimeve mes shefave të diplomacisë të Shqipërisë e Maqedonisë në Shkup, përkatësisht Kastriot Islamit dhe Ilinka Mitrevës.
XS
SM
MD
LG