Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës ka vendosur të diskutojë në seancën e rradhës një projekt-rezolutë në kundërpërgjigje të Deklaratës së Kuvendit të Serbisë për Kosovën. Kuvendi ka miratur ndryshimet në projektligjin mbi Marrëveshjet Ndërkombëtare financiare dhe shqyrtoi rekomandimet për emërimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.
XS
SM
MD
LG