Ndërlidhjet

SHKUP


Përcaktimi i vijës kufitare ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë dhe hapja e zyrave për bashkëpunim ekonomik e më pas edhe i zyrave të ndërlidhjes ndërmjet Shkupit dhe Prishtinës kanë qenë në qendër të takimit ndërmjet kryeministrit të Kosovës Bajram Rexhepi dhe ministrit të mbrojtjes të Maqedonisë, Vlado Buçkovski.
Kryeministri Rexhepi gjatë qëndrimit në Maqedoni do të ketë takime edhe me përfaqësuesit më të lartë shtetëror e politikë të këtij vendi.
XS
SM
MD
LG