Ndërlidhjet

SARAJEVË


Përfaqësuesi i lartë ndërkombëtar në Bosnjë, Paddy Ashdown ka urdhëruar fillimin e hetimit të financave të partisë kryesore të serbëve të Bosnjës, për të përcaktuar nëse kjo parti u ka dhënë ndihmë financiare personave të dyshuar për krime të luftës. Ky kontroll financiar do të bëhet nga ndërkombëtarë dhe me këtë rast do të bastisen edhe zyrat e partisë.
XS
SM
MD
LG