Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin sot zyrtarisht e filloi mandatin e tij të dytë të njëpasnjëshëm në postin e presidentit të Rusisë. Gjatë ceremonisë së inaugurimit të sotëm në Kremlin, presidenti Putin pos tjerash, tha:
-Ne me forcat tona kemi ndalur agresionin e terrorizmit ndërkombëtar, ne e kemi shpëtuar vendin nga kërcënimi real i dezintegrimit. Së bashku me popullin e Rusisë ne e kemi bërë vendin tonë të hapur dhe të gatshëm për bashkëpunim të gjërë dhe të barabartë me shtetet e tjera.
XS
SM
MD
LG