Ndërlidhjet

TIRANË


Ka zgjatur për katër orë protesta e 40 të burgosurve në qendrën e ndalimit në Lac. Sipas të burgosurve protesta filloi pasi është qëlluar një prej tyre, dhe ka vazhduar me marrjen peng të një oficeri.
Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, në një raport të botuar në muajin mars, ka tërhequr vëmendjen se qendrat e paraburgimit në Shqipëri janë të mbushur me më shumë se s'janë kapacitetet, derisa kushtet e jetës janë tepër të vështira për të paraburgosurit.
XS
SM
MD
LG