Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni në Kosovë i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, nga nesër do të fillojë një seri takimesh me drejtuesit e gjykatave në cdo komunë të Kosovës.
Takimet janë pjesë e punës për hartimin e raportit mbi aktivitetin e gjykatave në Kosovë, në të cilin paraqiten dhe opinionet e kryegjyqtarëve mbi gjendjen aktuale të sitetmit të drejtësisë dhe rrugët për përmirësimin e mëtejshëm.
XS
SM
MD
LG