Ndërlidhjet

TEHERAN


Parlamenti i Iranit, i cili do të shpërbëhet së shpejti, për t'ia lënë vendin atij të dalë nga zgjedhejt e disa muajve më parë, ka miratuar ligjin i cili i jep të njëjtat të drejta si burrit dhe gruas lidhur me trashëgiminë. Ligji aktual i jep gruas, që i vdes burri vetëm një të tetën e pasurisë së bashkëshortit.
XS
SM
MD
LG