Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëdhënësi i forcës paqëruajtëse të NATO-s në Kosovë, Jim Moran ka deklaruar sot se disa oficerë të NATO-s ndodhen në Prishtinë për të analizuar ngjarjet e marsit dhe për të përcaktuar nëse KFOR-i ka pjesën e tij të fajit për këtë. Ai ka thënë se shumë organizata që ndodhen në Kosovë e kanë analizuar përgjegjësinë e tyre, porse në raporte kanë fajësuar të tjerët dhe jo veten.
Zëdhënësja e UNMIK-ut, Mechtilde Henneke ka theksuar se edhe Misioni i Kombeve të Bashkuara ka formuar një komision që do të analizojë sjelljet e UNMIK-ut gjatë trazirave dhe do të përpilojë një raport për këtë.
XS
SM
MD
LG