Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Prishtinë mbahet takimi i katërt i Mekanizmit Përcjellës të Procesit të Stabilizim Asociimit për Kosovën. Ekspertët e Komisionit Evropian do të diskutojnë me ekspertë nga UNMIK-u dhe Institucionet vendore për karakterin e përbashkët fuqizues të standardeve dhe Mekanizmit Përcjellës të Stabilizim Asociimit. Takimi fillon me fjalën hyrëse nga zëvendëskryeadministratori Charles Brayshow, nga kryeministri Bajram Rexhepi dhe Drejtori i Drejtorisë së Komisionit Evropian për Ballkanin Përendimor, Priebe.
XS
SM
MD
LG