Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi u ka bërë thirrje serbëve të Lipjanit t'i mbështesin përpjekjet e Qeverisë së Kosovës për mënjanimin e dëmeve dhe pasojave nga trazirat e marsit.
"Nëse ndërtojmë marrëdhënie të mira, shumë shpejt do të bëhemi qytetarë të Evropës. Nëse nuk duam njëri tjetrin, askush në Evropë nuk do të na dojë", u tha Rexhepi serbëve lokalë gjatë një vizite në Lipjan.
XS
SM
MD
LG