Ndërlidhjet

SHKUP


Ambasadori amerikan në Maqedoni Lorens Buttler ka thënë se përveç ish ministrit të arratisur të Punëve të Brendshme Lube Boshkovski, përgjegjës për vrasjen e 6 emigrantëve pakistanezë dhe një indiani janë edhe zyrtarët tjerë, të cilët e kanë fshehur krimin.
Buttler ka thënë se vrasja e 7 emigrantëve në vitin 2002 ishte komplot, në të cilin ishin përfshirë disa persona.
XS
SM
MD
LG