Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush tha se forcat amerikane do të mbeten në Irak derisa irakienët të jenë të sigurtë.
"Forcat tona do të mbeten në Irak t'i ndihmojnë popullit irakien derisa irakienët ta sigurojnë vendin e tyre", tha presidenti amerikan.
Në fjalimin përmes radios drejtuar kombit, George Bush gjithashtu foli edhe për abuzimet e të burgosurve irakienë nga ana e forcave amerikane. Ai i quajti abuzimet "vepra të një pakice njerëzish", dhe tha se kjo nuk e pasqyron natyrën e vërtetë të ushtrisë së Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG