Ndërlidhjet

KUVAJT


Qeveria e Kuvajtit ka miratuar projekt-ligjin që i jep grave të drejtën e votës dhe i mundëson atyre të kandidojnë në zgjedhjet parlamentare.
Gratë kuvajtiane kanë luftuar për të drejtën e votës gjatë 40 viteve të fundit, por janë penguar nga politikanët dhe konservatorët islamikë.
XS
SM
MD
LG