Ndërlidhjet

KABUL


Përparimi i deritashëm i Afganistanit drejt demokracisë është i pamjaftueshëm, ka deklaruar Jean Arnault, i dërguari i posacëm i Kombeve të Bashkuara për Afganistanin.
Arnault ka theksuar se nuk janë bërë hapat e nevojshme vecanërisht në krijimin e policisë dhe ushtrisë.
XS
SM
MD
LG