Ndërlidhjet

ATHINË


Gjyqi i Janicës në veri të Greqisë ka filluar hetimet fillestare lidhur me tregtinë e mundshme me organet e fëmijëve ndërmjet Greqisë dhe Shqipërisë.
Gjyqtari që po udhëheq hetimet, Kostas Samaras javën e e kaluar në klinikën private në Janicë ka konfiskuar dokumentat e një mjeku, por ato nuk dëshmojnë përzerijen e tij në këtë punë. Prokurori Samaras pritet që javën e ardhshme ta marrë raportin e plotë për këtë nga mbasada greke në Tiranë. Aferën e ka zbuluar shtypi i Shqipërisë dimrin e kaluar, me ç'rast thuhej se viktima të ëksaj tregtie janë kryesisht fëmijët shqiptarë, por se edhe të mitur nga vende të tjera silleshin në atë klinikë për t'ua marrë organet trupore.
XS
SM
MD
LG