Ndërlidhjet

BANJA LLUKË


Një gjykatë serbe e Bosnjës ka filluar sot gjykimin kundër 11 policëve serbë të përfshirë në krime kundër civilëve gjatë luftës në Bosnjë Hercegovinë. Grupi i policëve akuzohet dhe për zhdukjen e priftit katolik Tomisllav Matanovic dhe prindërve të tij në qytetin e Prijedorit.
Ky është i pari gjykim i këtij lloji në sistemin e drejtësisë të serbëve të Bosnjës.
XS
SM
MD
LG