Ndërlidhjet

UASHINGTON


Strategjia amerikane për përmirësimin e gjendjes së të drejtave të njeriut dhe demokracisë në Maqedoni është e përqëndruar kryesisht në Marrëveshjen e Ohrit, thuhet në Raportin e Departamentit të Shtetit lidhur me gjendjen e të drejtave të njeriut në botë. Lidhur me Shqipërinë Departamenti i Shtetit veçon korrupsionin dhe pafuqinë e ligjit si pengesat kryesore për respektimin e të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG