Ndërlidhjet

SHKUP


Ministrat e Jashtëm të Maqedonisë, Shqipërisë dhe Kroacisë nënshkruan në Shkup një Deklaratë për Bashkëpunim në kuadër të Kartës së Adriatikut, me të cilën shpresojnë që në Samitin e NATO-së në Stamboll, këto vende të merren parasysh si kandidate për zgjerimin e ardhshëm të Aleancës. Deklarata është nënshkruar edhe nga përfaqësuesja e qeverisë amerikane për Evropën Juglindore, Kethleen Stivens.
XS
SM
MD
LG