Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BAGDAD


"Ushtria amerikane do të fillojë të hetojë sulmet e djeshme të forcave amerikane në një ceremoni martese në Irakun Perëndimor ku gjetën vdekjen 20 deri në 40 persona, bëri të ditur gjenerali Mark Kimmit:
"Për shkak të interesimit të mediave ne jemi duke filluar nje hetim lidhur me këtë çështje. Disa pohime të pavërtetuara na kanë shtyrë të kthehemi prapa dhe të shikojmë se ç'ka ndodhur," tha gjenerali Kimmit. Një tjetër gjeneral amerikan ka shfaqur dyshimin se viktimat kanë qenë dasmorë, duke pyetur se si është e mundur që dasma të bëhet në mes të shkretëtirës afër kufirit me Sirinë.
XS
SM
MD
LG