Ndërlidhjet

PRISHTINË


Punëtorët e Autoritetit Bankar dhe të Pagesave të Kosovës protestuan kundër vendimit të drejtorit ndërkombëtar, për vënien në përdorim të “swift” kodit të Serbisë dhe Malit të Zi nga BPK-ja, duke u kërcënuar se nëse ky kod aplikohet ata do t'i braktisin vendet e punës. Qeveria e Kosovës edhe pse nuk e ka fuqinë ekzekutuese mbi Autoritetin Bankar dhe të Pagesave, u bëri thirrje të gjitha bankave komerciale të Kosovës të mos e zbatojnë “swift” kodin bankar të Serbisë dhe të Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG