Ndërlidhjet

TEKSAS


Presidenti amerikan George Bush tha se ekonomia amerikane është rimëkëmbur duke krijuar vende të reja pune. Në adresimin e tij javor në radio, Bush numëroi statistikat nga disa shtete për të mbështetur pohimet e tij për këtë rimëkëmbje:
"Këto fitime janë rezultat i punës së madhe të amerikanëve dhe të agjendës për krijimin e vendeve të punës, e cila filloi me lehtësimin e tatimeve. Kur ne i lejojmë popullit amerikan që të mbajë më shumë nga ajo që e fitojnë, ata i shfrytëzonë mirë këto para," tha Bush.
XS
SM
MD
LG