Ndërlidhjet

NJU JORK


Shtetet e Bashkuara sot planifikojnë të paraqesin një rezolutë të re mbi Irakun. Përmbajtja e rezolutës nuk është bërë e qartë, por burimet diplomatike thonë se rezoluta ka të bëjë me dorëzimin e pushtetit nga amerikanët tek autoritetet irakiene më 30 qershor, si dhe me rolin e Kombeve të Bashkuara.
Kina ndërkohë ka theksuar se rezoluta do të duhej të japë një rol kyç Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG