Ndërlidhjet

TIRANË


Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar ka financuar një projekt prej 4.5 milionë dollarësh për luftimin e trafikimit human në Shqipëri. "Projekti trevjeçar synon që të zvogëlojë trafikimin e qenieve njerëzore, të koordinojë më mirë përpjekjet për eliminimin e tij dhe të ndihmojë në riintegrimin e viktimave, ka thënë ambasdori amerikan në Shqipëri.
XS
SM
MD
LG