Ndërlidhjet

NAJAF


Nga luftimet në Najaf dhe Kufa, mes forcave amerikane dhe militantëve besnikë të klerikut Moqtada al Sadr kanë vdekur 9 dhe janë lënduar 19 persona. Ndërkohë gjatë luftimeve ka pësuar dëmtime edhe një faltore shiite islame. Një gjeneral amerikan ka thënë se forcat amerikane nuk e kanë shkaktuar këtë dëmtim.
XS
SM
MD
LG