Ndërlidhjet

MERDARE


Sot në brezin kufitar Kosovë-Serbi në Merdare autoritetet serbe i dorëzuan UNMIK-ut 34 trupa të pajetë të shqiptarëve të vrarë gjatë kohës së luftës në Kosovë.
UNMIK-u si dhe asociacionet e familjarëve të zhdukur në Kosovë kanë reaguar disa herë tek autoritetet serbe, lidhur vonesën e kthimit të kufomave shqiptare të gjetura në varrezat masive në Serbi.
XS
SM
MD
LG