Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nëse deri javën e ardhshme nuk arrihet ndonjë marrëveshje, mes instuticioneve kosovare dhe atyre ndërkombëtare për ndërprerjen e vënies në përdorim të “swift” kodit të Serbisë punëtorët e Autoritetit Bankar dhe të Pagesave të Kosovës paralajmëruan se mund ta ndërprejnë punën. Ndërprerja e punës së punëtorëve të BPK-së automatikisht nënkupton bllokim të sistemit bankar në Kosovë.
XS
SM
MD
LG