Ndërlidhjet

LONDËR


Amnesty International i ka dënuar Shtetet e Bshkuara për atë që grupi për të drejtat e njeriut e quajti "mungesë të parimeve " dhe "dështim të vizionit" në luftën kundër terrorizmit.
Sekretarja e përgjithshme Irene Khan tha se edhe vendet u janë bashkuar terroristëve në sulmin ndaj të drejtave të njeriut.
"Duke i vështruar 12 muajt e kaluar, shoh një luftë kundër vlerave njerëzore, që u luftua nga grupe të armatosura, por edhe nga qeveri, të cilat e kanë shfaqur zellin e njëjtë ne goditjen e të drejtave të njeriut dhe parimeve globale", tha Khan.
XS
SM
MD
LG