Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus Vladimir Putin në një fjalim para kombit tha se qeveritë perëndimore po e klasifikojnë pa të drejtë qeverinë e tij si një regjim autoritar. Në të vërtetë , ai tha se po e mbron demokracinë ruse dhe po e ndihmon vendin që ta luftojë kolapsin ekonomik postsovjetik.
"Askush në botë nuk dëshiron që të merret me një Rusi të pavarur, të fortë dhe të besueshme. Aktualisht në luftën e konkurrentëve globalë po përdoren mënyra të ndryshme për të bërë presion politk, ekonomike dhe informativ.
Forcimi i shtetit tonë po interpretohet si regjim autoritar, por ne nuk do ta rishqyrtojmë politikën tonë", ka thënë Putin.
XS
SM
MD
LG