Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus Vladimir Putin në fjalimin e tij vjetor i premtoi popullit rus një perspektivë, të ardhura dhe jetë më të mirë.
Putin para parlamentarëve, kabinetit qeveritar dhe shumë figurave publike ruse ka shpalosur planet ekonomike.
"Jemi plotësisht të aftë që të dyfishojmë potencialin tonë ekonomik, sic kemi thënë vitin e kaluar. Do të jemi në gjendje të ruajmë një rritje ekonomike të paktën si në katërmujorin e parë të këtij viti", tha Putin.
Ai në këtë fjalim ka thënë se qeveritë perëndimore po e klasifikojnë pa të drejtë qeverinë e tij si një regjim autoritar.
XS
SM
MD
LG