Ndërlidhjet

BUKURESHT


Udhëheqësit e 17 vendeve nga Evropa Lindore dhe Qëndrore janë mbledhur në një takim dy ditor në Rumani. Qëndrueshmëria e Ballkanit do jetë në qendër të takimit. Në takim marrin pjesë edhe përfaqësuesit e Shqipërisë, Maqedonisë, Kroacisë, Serbisë e Malit të Zi, derisa 8 nga 17 vendet pjesëmarrëse tani janë anëtare të Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG