Ndërlidhjet

PRISHTINË


Skenës së partive politike në Kosovë i është shtuar edhe një parti politike, Alternativa Demokratike e Kosovës. Edita Tahiri, kryetare e Këshillit Inicues të kësaj partie ka thënë se synim ADK-së është forcimi i të gjitha shtresave të shoqërisë dhe përqëndrimi në kapitalin njerëzor, si strategji të zhvillimit ekonomik.
XS
SM
MD
LG