Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BRUKSEL


Komisioneri për zgjerimin e Bashkimit Evropian sinjalizoi se blloku mund të jetë i gatshëm të fillojë bisedimet për anëtarësim me Turqinë edhe nëse ajo nuk i arrin kriteret e kërkuara deri në afatin e tetorit. Duke folur në Bruksel, Guenter Verheugen tha se sa i përket ofertës së Turqisë, Bashkimi Evropian do të përdorë metodat e njëjta që janë përdorur me vendet e Evropës Qendrore dhe Lindore, të cilat tashmë i janë bashkuar bllokut.
XS
SM
MD
LG