Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara dhe Unioni Evropian kanë nëshkruar një marrëveshje kundër terrorizmit që siguron shkëmbimin e të dhënave të udhëtarëve në fluturimet transatlantike.
Një marrëveshje joformale për shkëmbim të informatave qe lejuar që nga marsi i viti të kaluar.
XS
SM
MD
LG