Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë sot janë diplomuar edhe 328 kadetë të Shërbimit Policor të Kosovës, duke e rritur numrin e përgjithshëm të pjesëtarëve të këtij Shërbimi në 6,586. Në ceremoninë e rastit, komandanti i forcave amerikane në përbërje të KFOR-it, Rick Erlandson, ka thënë se pavarësisht nga përkatësia etnike e pjesëtarëve të SHPK-së, uniforma që mbajnë ata duhet të shërbejë për të siguruar rendin dhe ligjin për të gjithë qytetarët e Kosovës pa dallim.
XS
SM
MD
LG