Ndërlidhjet

TIRANË


Ambasada italiane në Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Transporteve dhe Telekomunikacionit, organizuan konferencën me temë "Korridori 8-të, sfidë për ndërtimin e një sistemi rrjetesh zhvillimi në rajonin ballkanik". Ambasadori italian në Tiranë, Atilio Masimo Januçi, vlerësoi ndërtimin e Korridorit 8-të, si të rëndësishëm, për integrimin e gjithë rajonit.
XS
SM
MD
LG